fridakarlsson

Today

Kategori:

Lite halvskabbiga bilder, men det är iaf hur jag såg ut idag, min favorit lektion på HELA veckan och bussen hem med mina fina vänner.

Stick around

Kategori:

Godmorgon! Vaknade lite sent idag, men jag tror jag klarar mig ändå!! Sofie är på väg hit för vi ska samåka till bussen idag. Jag sitter just nu vid frukost bordet, hatar frukost. Och nej, det är ingen sån lyxig frukost som man ser överallt på instagram och bloggar osv. Nu måste skynda mig lite, ha en fin dag!

Bad day

Kategori:

Ställde klockan en timme för tidigt så det blev inte mycket sovmorgon om man säger så... Vi gick till 16.20 idag och jag var hemma en stund efter 5. Jobbig dag, äter förtidigt och slutar för sent. Usch och blä, nu ska jag vila lite och sen ut och vandra en runda med lilla Sofie. Ha det göttttt

Står still

Kategori:

Trött.. Är på väg hem från match med 97orna och har åkt bil i typ en och en halv timme. Snart hemma dock, men vi fick svänga förbi lasarettet för att hämta min mobil av Mattsson oxå, säger bara, fråga inte... När jag kommer hem ska jag sova, helt klart. Börjar dock halv tio imon, Woho!

Går under

Kategori:

Somewhere but not here

Kategori:

Lever i en liten bubbla känns det som, har fullt upp med mig själv hela tiden. Vilket egentligen är ganska skönt. Just nu sitter jag i soffan och kollar på pretty little liars, världens bästa program!!! Sjukligt bra, men blir oxå helt livrädd för det. Ska bara kolla ett avsnitt till för sen ska jag upp och sova, lång dag imon med! Blir lite match och sådär, och sen på måndag är det skola igen. Hell yeah. Det rullar på nu!

One way or the other

Kategori:

Fredagseftermiddag. Har haft en väldigt chill dag, knappt några lektioner alls. Slutade halv 2 och sen var jag, Emma och Alma på stan och uträttade lite saker. Nu är jag hemma och har inte bestämt mig om jag ska in till Alvesta ikväll eller inte! Får se vad jag orkar med, blir så himla trött hela tiden av att vara uppe så tidigt varje dag...

Living

Kategori:

Tjena! Jag leeever. Jag älskar min klass, min skola och mitt schema. Allt är kanon! Har precis varit i Alvesta med Alma och Sofie, ma bitches!! Vi färgade mitt hår och snackade allmänt mycket skit. Imon börjar jag 8 och har en riktigt chill dag, kommer bli kanon :) måste däremot ta buss vid kvart över 7. Så lite jobbigt, men biter ihoooop ;) har även haft inspark idag, så därför fick vi denna fina krigsmålning/kattsträck...

Lever

Kategori:

Dagen i skolan blev tillslut väldigt bra! ES12C 👍! Just nu sitter jag på McDonalds med stiiiina. Hon hämtade mig efter skolan och så åkte vi till henne en stund, nu ska vi ner till stan en runda och sen ska jag hem.
Jag börjar 8 imon, blääää.

Kategori:

Hemma

Kategori:

Japp Japp! Jag är hemma och har haft det så sjukt bra! Skönaste veckan ever typ. Bodde i ett hotellrum med Emma och Amanda, två asgrymma tjejer. Det gjorde veckan ännu lite bättre ;)

Imon börjar skolan och jag kan säga att jag inte alls är taggad längre. Inte ett skit! Allting rasade på en kväll. Skit! Nu är jag på väg hem från Lagan, har spelat lite match och vann med 2-0. Göttans!! Det blir sova ganska fort när jag kommer hem skulle jag tro!

Woho!

Kategori:

Sitter på flygplatsen nu, ses om en vecka!!

Mallorca

Kategori:

Färdig packad och på väg mot Växjö för att ta bussen med de andra till jönköping. Därifrån blir det flyget till Mallorca, ska bli så jävla sköööönt!!! Blir ingen uppdatering skulle jag tro, för vi kommer nog inte betala för att ha internet. Men men, vi får väl se! Ha det fint här hemma, det ska iaf jag ha :)

Home

Kategori:

Hallåja! Sitter just nu i soffan, kom hem från tallnäs vid halv. Har haft det hur bra som helst! Ska snart iväg igen och äta lite med mina vänner. Imon drar jag till mallorca. Woho!!!

Os

Kategori:

Tjena mors! Kollar lite på os i soffan och planerar dagen lite. Mesta dels av den kommer gå åt att packa till tallnäs och Mallorca. Åker ju till tallnäs imon och kommer hem fredag och åker till mallorca på lördag. Fullspäckat här ja! Så packing står på schemat men även lite jobb, har pyttelite kvar och måla så om det inte regnar idag så blir det de oxå! Bjuder på en charmig bild på mig, godmorgon!

.

Kategori:

Gårdagen

Kategori:

Bestämde med Madde och Isabelle på fem minuter att vi skulle gå på bio igår. Och den enda bussen in gick vid 10 i 5 så då hade jag en halv timme på mig att fixa i ordning mig och ta mig in till bussen. Lyckades faktiskt! Stolt över mig själv!!! Vi såg ice age 4 i 3D, riktigt rolig var den. Vi skrattade en hel del om man säger så! Sen hängde vi runt lite på stan och hade allmänt roligt. Diggar dom där två! Och för er som såg min instagram, isabelle mobilrapade mig lite där. Haha! Vaknade sent i morse och sen kom Alma en sväng. Saknat henne rejält!!

Lalala

Kategori:

Söndag, bröllopet igår var riktigt roligt faktiskt. Vaknade 12 idag men är fortfarande sjukligt trött!! I fredags var jag på k-o med vänner, umgicks med flera olika under kvällen men mest hängde jag med Madde Isabelle Sofie eller Elin. Grymma tjejer det där! Det hände en hel del grejer under den kvällen, men jag är iallafall sjukt nöjd ;) Idag ska jag egentligen träffa Alma, som för övrigt ÄNTLIGEN är hemma. Men jag vetifan om jag pallar, är helt slut.. Ska sätta på en film tror jag, mehe. Tjarå!

Done

Kategori:

Tjena! Ligger just nu på soffan och kollar på os, Ellen och jag är ensamma hemma idag så vi får se vad vi hittar på. Ikväll ska jag till ingelstad och öva med kantorn inför bröllopet på lördag, lite nervös är jag allt! Nu är det dags för frukost här hemma. Götttttt