fridakarlsson

Bitcthes

Kategori:

Det här har varit min dag, bowling och häng med Alma och Sofie. Eller ja, just nu sitter vi i sofies nya rum. Ja, ni hörde rätt, Sofie har fått eget rum!!! Haha, intern skämt det där.

Anyway, vi äter kinderägg och snackar skit. Så som det ska va!
Imon ska vi in till stan och fixa och sen på kvällen kommer Demi och Ebba för lite disneykväll. Kommer bli kanonkanon.

Nu ska iallafall inte jag nörda med min mobil längre, vilket jag kommer va ensam om ;) 

Wings

Kategori:

Your words don't mean a thing
I'm not listening
Keep talking,
all I know is

Mamma told me not to waste my life,
She said spread your wings my little butterfly
Don't let what they say keep you up at night
And they can't detain you
Cause wings are made to fly

Morgonpromenad

Kategori:

finaste vänner

Kategori: Allmänt



'
 
spenderade fredagskvällen med ellen och sofie. 
goa flickor

try to save me

Kategori: Allmänt

diggar dagen, tre lektioner och en lång håltimme. vi var nere en sväng på stan och kollade lite, hittade inget utan vi mest fördrev tiden. men det är inte fel det heller!
jag lyckades hinna med tio i 3 bussen oxå, men fick springa nerför backen. det är guld värt alltså, annars hade jag fått vänta en timme på nästa!!
 
nu ska jag glo på film och njuta av kvällen.
bild från igår:

We're all wonderful people

Kategori:

Provet gick förvånansvärt bra! Är nöjd, och efter lovet får vi reda på resultatet. Hoppas iallafall på C eller D!
Ikväll har jag haft det lite jobbigt om jag ska va ärlig, men det löste sig till en viss del ändå.

Imon blir det lugn dag med tre lektioner plus en lång håltimme, vi får se vad vi hittar på då! Dags att sovaaaa.

plugg

Kategori: Allmänt

as sköna klass kompisar alltså! älskar felix som är så djupt koncentrerad på den andra bilden. 
anyway - dagen har varit kalas. köpte ett till par skor, så nu har jag tvååå som jag älskar djupt. 
ska plugga lite till nu inför no provet imon, wish me luck alltså. pallaaaaaa
 
 

it's now or never

Kategori: Allmänt

klar med endel av plugget, fixar resten på håltimmen i skolan imorgon. har suttit på mitt golv en bra stund och druckit te, det var riktigt länge sen jag gjorde det. haha, det är mina vänner stina och nelly som fått mig dricka så himla mycket te igen, brukade dricka varje kväll innan men det var ett tag sen nu. 
nu ska jag dyka ner under täcket, ska upp kvart över 5 imon. usch 
 
hittade förresten otroligt söta bilder på min data från i lördags - fina vänner!
 
 

Awesome

Kategori:

Kanon helg säger jag bara.
Igår pluggade vi järnet hos Emma och blev faktiskt kloka på det vi läste! Känner att det kanske inte kommer gå så dåligt ändå detta provet.. Vi körde nyttigt på kvällen med grönsaker och dipp och dagen efter hade vi en riktig god frukost hemma hos Nelly med Adam och Felix oxå. Sen pluggade jag och Clara klart det sista och sen hämtade Mammi mig och så åkte vi och shoppade lite!

Nu är jag snart hemma och då blir det ännu lite mer plugg och sen sängen

 

Söndag

Kategori:

Har haft en sån kanon helg, men ännu är den inte slut!! Just nu är jag på väg in till Växjö med Emma och Clara för lite myskväll med plugg osv. Kommer bli as kalas!

Igår kom hela gänget hem till mig för lite klassmys. Var så sjukt lyckat, vi lagade tacos, badade badtunna och kollade på film i min lada. Världens finaste vänner! Idag vaknade vi sent och begav oss ut på en liten morgonpromenad. Efter det bakade vi och fikade mesans vi spelade lite spel. Så Gosigt.

Nu är jag som sagt på väg till Emma för att plugga och sen sover jag där eftersom vi är lediga imon. Woho!
Ha det gött

Godmorgon

Kategori:

Dags att gå upp! Klockan är lite över 7, och jag måste upp nu för ska iväg på öppet hus sen där jag ska sjunga. Så shoopshooop Frida!

Kommer bli en riktig kanon dag! Ha det fint, kram

going through it all

Kategori: Allmänt

love fridays! har fina och lugna lektioner hela dagen och slutar halv 2, så det är skönt!! 
nu är jag hemma med min syster, och snart ska jag börjar städa typ hela huset. för imon kommer mina älskade vänner för lite mys, vi ska laga mat, bada badtunna och ha filmkväll. ska bli så sjukt roligt!! 
ska även på öppet hus på skolan imon, ajdin och jag ska sjunga som en liten introduktion för det estetiska programmet, grymt kul. 

har även lång helg, så ska sova ut ordentligt! 
nedan följer lite bilder på mig och mina vänner. 
goa personer!!

love

Kategori: Allmänt

Hejsaaaaan.
Har börjat leva efter min väns elin motto: "jag orkar inte bry mig". Klockrent!
Lång dag idag, började halv tio visserligen, men kom hem nu så är rejält trött... Imon blir det lika länge så ska upp och sova lite om någon minut. Har världens huvudvärk oxå, suger.
Är riktigt taggad inför  helgen, mina fina vänner kommer ut till mig för lite mys. 
Nu ska jag springa upp och sova lite, är så trött.
 
Vi skickade lite kärlek till adam på naturkunskapen idag, fullt förståligt om man är med på våra onsdagar. vi dör nästan

VARFÖR?!

Kategori: Allmänt

har hittat mina nya älsklingar i skoform. Dr Martens - Serena. Problemet? Dom kostar 1599, och min mamma går inte riktigt med på det. Har nu suttit och letat massa på internet där dom är billigare, hittar massa. Men antingen levererar dom inte dom till Sverige eller så är frakten cp dyr så det blir lika mycket som att köpa dom här. Åh pallar inte. Snart kommer jag skita i det och köpa dom själv, är så galet kär i dom! Felix och jag var inne och såg dom på scorett idag, kärlek vid första ögonkastet, typ... Måste ha dom.
Nu ska jag drömma lite om dom fantastiska skorna, sov gott! 
 
haha loj..
 

I love it

Kategori:

Har idag fixat ännu mer på mitt rum, börjar snart bli klart!! Ikväll var det skrivbordet som fick lite uppfräschning, nytt smyckesträd och fix och trix med foton på väggen. Har grymt många foton på på mina väggar nu, LOVE IT!

Imorgon kommer jag ha två lektioner, med massa håltimmar här och var.. Vilket suger, men det är bara att bita ihop. Det blir lite bowling med klassen det sista vi gör i skolan och sen på kvällen blir det bio med mina vänner!

Köpte förresten ett paraply idag, det är blått!! Kändes behövligt eftersom det regnar konstant i Växjö nu... Och upp och ner till norrtull, man hinner bli rätt blöt på den tiden. Så nu är jag nöööjd!
Men nu blir det sova för min del, puss och kraaaam

i'll have you begging on your knees

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Uppe i god tid idag, har redan hunnit fixa mig osv, så nu är det bara frukost kvar. SKÖNT att ha tid för en gångsskull på morgonen. Springer alltid runt som en galen höna annars... Tjugo över 7 åker jag hemifrån idag, börjar 8 på norrtull med lite musikteori, har sedan ensemble, svenska och kör med. Sjukt chill dag!
Sen blir det hem och plugga matte, har prov imon...

Nu ska jag bädda sängen och sen äta lite, ha en fin dag!

 

told you

Kategori: Allmänt

TJENA!
 
nu är jag klar med rummet, rensade ju som sagt. och sen kom mammsen upp och vi fick värsta ideen att göra om typ allt. så vi har flyttat på massa och ändrat och trixat, så nu tror jag att jag kommer ha lättare att hålla iordning! Är äntligen nöjd med mitt rum, ska bara fixa endel små grejer till så blir det as kalas!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon är det upp tidigt som gäller. 
HA DET BRA!

Today

Kategori:

Asså rent igår, så sjukt jävla duktiga!!! Speciellt Johan överraskade mig jätte mycket eftersom jag inte trodde att han var så bra som han var.

Idag har jag varit ensam hemma och bara tagit det lugnt! Har varit så sjukt skönt med en slapp dag. Har även tagit tag i mitt rum och rensat och städat. Mitt skrivbord är däremot inte riktigt klart än, har hängt upp bilder på väggen och sådär, men vet inte vad jag ska ställa upp mer där på... Nu ska jag käka och sen fortsätta fixa och trixa!!!

wondering what the hell to do

Kategori: Allmänt

Hej! Hade en kanon kväll igår. Nu sitter jag i min säng och ska försöka få fram motivation att städa... Går inte så bra om jag ska va ärlig! 

Ikväll ska jag iväg till växjö och kolla på rent med felicia, är sjukt taggad på att se den! Har bara hört massa bra om den, och det kan nog inte bli dåligt med tanke på vilka som är med i den. Några av mina närmsta vänner plus lite till är med, så jag förväntar mig succe!!

Nu ska jag bannemej sätta på lite musik och städaaaaa.

tjao

kushandwizdom-the-greatest-picture-quotes.png

Goddag

Kategori:

Sitter i bilen på väg till skolan, kortis dag idag. Slutar 12!! Jävligt skönt, men sjukt irriterande att typ alla andra är lediga. Hade hellre skippat dessa lektioner med, men vi har musikprov idag så..

Ikväll ska jag nog umgås med en person jag inte träffat på ett tag, men vi får se hur det blir.

Såhär fint var det igår morse när jag väntade på bussen i kylan!!!

Godmorgon!

Kategori:

Hatar att vakna på morgonen... Nu ska jag ta mig igenom en lång dag. Kommer komma hem väldigt seeeent! Men det är bara att bita ihop, jag får göra det ja älskar. Upp och hoppa Frida!

flummig no lektion

Kategori: Allmänt

 
när vi har no i två timmar på onsdagseftermiddagarna brukar det sluta såhär..

Fina Wilma <3

ships will carry you

Kategori: Allmänt

Hallå där!

sitter hemma i min säng och ska ta tag i plugget snart hade jag tänkt. Jag och Adam var och köpte lite godis innan bussen gick innan idag, så det ska jag trycka i mig också. Har engelska prov imorgon, så behöver få in en del i huvet nu ikväll... Ska även försöka mig ut på en springtur om jag orkar och hinner, men känner jag mig själv så kommer det inte bli av...
 
har haft en ganska dålig dag idag, har inte mått så bra. Men jag har världens finaste klasskompisar och andra vänner som fått mig på mycket bättre humör. Kärlek till er. 
 
Nu ska jag ta tag i livet, och plugget och allt annat. Ha det gött!
 
Lite lektionshäng:

Oct. 07, 2012

Kategori:

Har haft en sjukt mysig helg. I fredags spenderade jag 7 timmar med Emmas hår, haha färgade, satte in löshår och färgade lite till. Tror nog det blev kanon bra! Har inte sett det när hon har fixat det iaf. Vi hade det jätte mysigt och pratade ju samtidigt en hel del om man säger så!

På lördagsmorgonen åkte jag, mamma mina fastrar och mina kusiner till Malmö. Badade i kallbadhus, shoppade en hel del och åt god mat. På lördagen åt jag det godaste jag någonsin ätit, helt sjukt!! Var så himla gott. Lyxrestaurang vettu, bodde på hotell oxå. Och jag fick en dubbelsäng för mig själv, sjukt skönt. Så vi var hemma vid 8 nu ikväll ungefär och så har mamma och jag varit ute och gått en sväng med nu ikväll.

Slänger in lite bilder oxå. Sen blir det förmodligen sängen för min del!

And then there was you

Kategori:

Lång dag, snart dags att sova! Hoppas alla andra haft en lika bra dag som jag ändå haft! Även imorgon blir det en sjukt lång dag, som om det var ovanligt för mig just nu. Anyway, nu är det house på tv så det står på schemat en liten stund till innan jag ska sova. Hare!

addicted

Kategori: Allmänt

Hej! 

Sitter i soffan med min lilla data och kollar på xfactor, har äntligen börjat få koll på alla knep och knåp med macen så det är gött som attan! Idag har dagen varit sjukt braaa, världens chillaste dag i skolan och sen var jag hos fina Amanda efter skolan, har saknat henne rejält mycket!! Imon har jag lite små grejer inplanerade, så det är gött. Men det kommer bli en lång dag däremot.. Kommer bli trött som attan vid kvällskvisten, men det är sånt jag får ta när jag flänger runt hela tiden.. Har även en håltimme på två timmar imon, men stina och jag planerade att sätta oss i ett rum på norrtull och hänga med en gitarr lite, vi gör det vi är bra på helt enkelt ;)

Nu ska jag bara kolla klart på xfactor och sen är det direkt i säng, är så sjukligt trött! Ska INTE försova mig imon oxå... Haha 4 av 5 gånger förra veckan, helt sjukt....
Nä, tjaaaarååå.