fridakarlsson

valborg

Kategori: Allmänt

nu drar jag mig in mot mina vänner för att fira valborg!
ha en fin kväll, för det ska jag definitivt ha. SOLEN SKINER JU!!!!

världens sötaste

Kategori: Allmänt

facebook har gjort så att man kan bädda in filmklipp, hehe. tyckte det var bra så nu testar jag med detta fina på mig och mina kompisar. vi gjorde en film om hur man påverkar varann typ, det var till ett skolarbete. vi hade kul iaf..

today

Kategori: Allmänt



bild 1. mina älskade converse!
bild 2 och bild 3. ellen o jag har suttit i solen hela förmiddagen, plus att vi var duktiga och käkade sallad till lunch.
bild 4. dagens kläder, har min nya tröja på mig, hehe. älskar färgerna!!

nu ska jag springa ut och se om posten kommit, väntar på ett brev nämligen.. sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällen. ha det gööött

för det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Kategori: Allmänt

idag har som sagt jag och alma varit i stan och jag har äääntligen köpt mina älskade converse! blev en tröja + ett par shorts oxå. pappi o jag handlade innan och vi bestämde tacos till kvällsmat, woho!
nu är faktiskt lilla almis påväg hit med, vi ska plugga lite matte, mysa och bara vara allmänt tjejiga.
ha en bra söndag, min är kanon!


give your heart a break

Kategori: Allmänt

tjenare, lördag kväll och jag sitter framför tvn helt själv. har krupit in i mitt täcke, poppat popcorn och äter tuttifrutti, myser galet. skulle egentligen varit med vänner ikväll, men jag kände att jag behövde vara hemma ikväll efter att ha varit sjuk ett tag. imon ska jag och almis till stan, ska köpa ett par converse och kanske ett par jeans. nu ska jag fortsätta kolla på avsnitt av vänner, så hörs vi!
jag och fina alma

happy

Kategori: Allmänt

ikväll kommer denna sköningen hit och spenderar kvällen. vi lär inte göra så mycket utan antagligen bara chilla gärnet framför en film som vi brukar göra. så nu ska jag faktiskt ta och städa mitt rum, ser förjävligt ut!!!
imorgon kommer jag spendera hela dagen som ungdomsledare i församlingshemmet, lollo o jag ska ha hand om lekar osv. kan gå bra, men det kan oxå gå åt helvete! hoppas på det bästa, hehehe. hejdå

everything's gonna be okey

Kategori: Allmänt

älskar fredagar! dagen idag har varit sjukt lugn, nationellt prov i engelska som gick kanon! fick även resultatet på nationella engelska hör och läs förståelsen, är grymt nöjd!!
ikväll får jag se vad som händer, kanske ska umgås med några vänner ikväll men jag får se hur det blir.

live my life

Kategori: Allmänt

är inte på så bra humör idag, hände ganska mycket i skolan idag som gjorde mig rejält upprörd. nu ska jag ut och gå med mamma och sen spenderas resten av kvällen framför tvn. imon har jag nationella i engelska, love life.
har iallafall långhelg sen, vilket är förbannat skönt!
nu ska jag byta kläder, hejdå
tumblr

Skriver av mig

Kategori: Allmänt

Det här är till folk som helt enkelt inte förstår sig på mig. Jag är så jävla trött på personer som snackar skit utan att ha en aning om vad de pratar om. Fine, jag är en bitch i vissa tillfällen. Men låt mig va det, inte ens jag kan va snäll och gullig hela tiden. Även fast jag försöker, så när saker inte går som jag vill vänder jag den sidan till. Har du gjort fel kommer du få höra det helt enkelt. Jag är en sån person som hatar att ha konflikter ouppklarade, jag vill ha allt svart på vitt. Så förlåt mig om jag alltid ska tjata sönder om saker som hänt, men jag hatar att inte veta vad som hänt. Det värsta svaret som finns är, "Du vet vad du har gjort" eller "Det borde du veta själv". NEJ jag vet inte, annars hade jag för fuck sake inte frågat? 

En annan sak jag jämt får höra är att jag hela tiden söker uppmärksamhet. Okej, jag står på scen ofta, för jag tycker det är förbannat kul. Sen är jag en sån person som står upp för mina åsikter extremt mycket, och som nu hamnade jag mitt i en demostration som jag inte ens skulle deltagit. Jag hamnade i centrum för att jag hade helt enkelt starka argument och visste jag vad jag tyckte. Tro mig, det är inte meningen att hamna i centrum jämt och ständigt, det är inte det. Jag har märkt det att ju mer du är i centrum, desto mer skit snackas det. "If people are trying to bring you down it only means you're above them". Många gånger har jag önskat att jag skulle vara lite mer osynlig, inte synas lika mycket i skolan. Vara en av dom neutrala som lixom flyter med. Men jag har valt detta från början, jag kan inte komma ifrån det. Nu är det helt enkelt så att jag tar mycket plats i skolan, både genom musikprofilen och skolif och hela alltet. Jag ångrar många av mina val, men ändå inte. Snälla, låt mig få va. Jag vill inte ha så mycket uppmärksamhet som jag får. Så sluta klaga.

Skolan, denna jävla skola. I princip varje dag får jag höra att jag är så duktig i skolan, att jag alltid ska ha rätt osv. Klart jag alltid vill ha rätt, det är väl ändå aldrig någon som siktar efter fel? Jag är mer så att när jag vet att jag har rätt vill jag bevisa det med. Men jag är mänsklig, jag kan ha fel. Och då kan jag erkänna det, fine jag hade fel lixom. Men, då jävlar får jag höra det i en evighet efteråt. För Frida kan ju aldrig ha fel, nej nej. Kommentarerna haglar! Snälla snälla snälla, jag vet att jag kan ha fel. Ni behöver inte kommentera det, jag vet mina brister osv. Sköt er själva, och va glada över att det var ni som hade rätt denna gången. Jag är inte en pluggis som sitter och pluggar sönder hela kvällarna. Jag pluggar knappt alls. Kanske inför ett prov, men det är ytterst lite. Jag har förbannat lätt för att lära mig, jag är smart, men jag sitter inte och råpluggar som vissa tror. Sluta kalla mig pluggis när ni inte vet hur lite jag lägger ner. Jag borde egentligen anstränga mig mer, men jag pallar inte folk som ska ge mig öknamn när jag inte ens förtjänar det.


Jag står inte ut med folk som tror att de äger världen, som tror att de kan göra vad de vill när de inte kan det. Så när jag reagerar över att någon kaxar eller försöker ställa sig över någon, kalla mig inte bitch. Jag är uppfostrad efter att alla är lika mycket värda, och jag tycker det är grymt fel när folk trycker ner de som är svagare. Så när jag reagerar, ta åt er. För jag brukar ofta blunda för sånt här.


Låt mig få vara sur när jag är sur, folk gör ofta misstaget och frågar tusen gånger "Varför är du sur?" "Du är alltid så himla sur". Det har inte slagit er att det är er jag är förbannad på? Och att det gör mig ännu mer förbannad när ni håller på? Jag vill va själv när jag är sur/förbannad. Jag kan behöva avreagera mig, men det är mitt problem. Låt mig helt enkelt va, där är det ni som gör fel. 

En sista sak, JA jag tror på Gud. Döm mig inte efter det nu, jag tror på Gud och jag står för det. Jag skiter fullständigt i vad ni tycker. Jag har min tro, jag är inte så super religös. Men jag tror faktiskt på Gud. Så låt mig få göra det. Försök inte få mig att känna mig dum för det.

Och nu till er som stör sig på mig. Go ahead! Gör det, jag kan inte tvinga er att gilla mig eller whatever. Men jag tycker det är fel av folk att snacka skit bakom mig när de sedan låtsas vara min vän. Man säger ofta att högstadiet är den värsta tiden, jag kan inte hålla med mer. För allt skitsnack och all skit som sägs är för jävlig. Längtar mer än någonsin till gymnasiet när jag kan börja om från början igen. Jag tycker inte om den personen jag blivit nu på högstadiet. Jag vet hur jag verkar utåt, som en uppblåst bitch som älskar all uppmärksamhet och som tror att hon är bäst i hela världen. Nej, det är inte jag. Jag skulle gärna slippa en del av uppmärksamheten, slippa vara den som alla vet vem det är. Jag vet att jag har gjort många misstag i mitt liv, både gällande killar och vänner. Men vafan, gjort är gjort. Jag kan inte göra något ogjort, så sluta dra upp gamla saker som hänt eller misstag jag gjort innan. Det är bara onödigt och säger mer om er än vad det säger om mig. 

Nu låter jag som att jag är förbannad på allt och alla. Men jag vill bara få det klart att jag pallar inte mer skitsnack från folk som inte vet ett skit. Ni vet inte vad jag gått eller går igenom. Så sluta, och lär känna mig på ritigt istället. Jag står för allt det jag skrivit här, och har ni nått o säga. Varsågod! Det här är min blogg och mina åsikter.
TACK FÖR MIG.

im gonna pick up the pieces, and build a lego house.

Kategori: Allmänt

dagen har rullat på bra måste jag säga, sång kåntest - kanon! kanske ska säga det att sång kåntest är en tävling där alla niorna från tre skolor i vår kommun skriver egna låtar sen går de bästa från varje klass vidare. så min grupp är vidare från min klass, och jag tror nog vi har ganska stor chans o vinna imon ;)

nu är klockan väldigt mycket, och även fast jag har sovmorgon imon kanske jag ska ta och sova lite. hehe!
bild från vårshowen


vill oxå säga det att små ord kan förgylla ens kväll, en kommentar här på bloggen, en kommentar på facebook eller bara några små ord i chatten eller på sms. LOVE IT! någons ord förgyllde min kväll kan jag säga!

if karma doesn't hit you, i fucking will

Kategori: Allmänt

godmorgon, vaknade kvart över 7. vilket betyder att jag försovit mig, så idag blir jag tvungen att ta moppen. hade inte planerat det idag, men men. 

nu ska jag ta och gå upp och käka frukost, skolan idag är riktigt chill. nästan hela dagen och kvällen går åt till sång kåntest med skolan. så fullt upp! ska hänga med sofie en stund mellan med, bara för att vi kan. hehehheheh
nej vet ni va, nu stänger jag ner här. SYNES

TUMBLR

Kategori: Allmänt

stfuzac:  triiiied
so much feelings!
love it

godnatt

Kategori: Allmänt

godnatt säger en loj, irriterad och trött tjej

VÅRSHOWEN 2012

Kategori: Allmänt

har haft 5 riktigt grymma konserter med världens härligaste gäng. Vissa kan få lite extra pluspoäng i kanten för att ha visat en annan, grym, sida för mig! Vill dock hålla det lite för mig själv. Iallafall, det har gått kanon! Nog den bästa konserten jag har medverkat i hitills, pappa har filmat allt, så jag har det sparat, hehe!
här kommer en del bilder, både från scenen och bakom!
don't stop believing och you raise me up - klänningarna!!! fattar ni vilket jobb det var bakom dessa? de var för små för i princip alla, så vi har sytt ut dom och hållt på. sen var det en och annan klänning som sprack under tiden.. Men, så jäkla fina var vi!!
rock you like a hurricane
price tag
i logerna - mikis o becca
jag, cajsa, william och amanda
cajsa och jag i "Oops i did it again" kläderna
amanda
cajsa
en frida
hanna
fina amanda
william och hanna
hanna, cajsa, carl och victor bland logerna
amanda
fina cajsa och jag i logen
__________________________________________________________________________________________
har haft så jädra kul tillsammans med detta gäng. Emma ska skicka mer bilder från scenen när hon hade tid! Så då kanske det kommer ett antal bilder till!

TACK till alla fina som varit med och jobbat på detta, ni är bäst. Vi ses till jul, hehe :*

PUSS

Kategori: Allmänt

INGEN TID ATT BLOGGA FÖR TILLFÄLLET!
ska dra mig iväg mot alma ikväll, vi ska bara chilla och kanske dra till gustis.
berättar mer om vårshowen oså imon!

bråttom

Kategori: Allmänt

sitter i elins kök, vi har bråttom. elin kläckte nyss ur sig "klockan är halv 4 och makaronerna har inte börjat koka än!" vilket är precis vad vi känner just nu. vi ska va vid 4 vid thalia för att repa, så vi har jäkligt bråttom nu. Elin bestämde sig för att fixa mos istället nu, så no makaronis :(
vi hörs antagligen ikväll, HEJDÅ!

Grattis kära bror!

Kategori: Allmänt

världens bästa bror fyller 18 idag!! GRATTIS, och lycka till med körkortet :D

this is larger than life

Kategori: Allmänt

hej livet. jag har hittat en ny favoritlåt, lyssnar på den hela tiden nu. mihih.
dagen har varit både en stor besvikelse på mig själv men oxå en stor glädje! fick 60 poäng på estetintagning. WOHO! glad chey här alltså, trodde jag skulle fått 30.  nu måste jag gå o fixa ihop grejer, för snart ska jag köra på rep. vårshow i veckan! LOVE IT. see ya!
because of you

VARBERG 2012

Kategori: Allmänt


VÄRLDENS BÄSTA HELG, med världens bästa lag. det här är bara några av bilderna, Madde har alla på facebook, pluuus en förbannat kul video!! http://www.facebook.com/photo.php?v=3161582794366
vet inte om länken funkar, men om den gör det, KOLLA PÅ DEN! hahahaha, så kul hade vi en kväll när hallen var tom.
tack för en grym helg tjejer! kommer minnas den länge, promise

dagens diss

Kategori: Allmänt

vet ni vad jag stör mig på? folk som leker dumma, som verkligen överdriver och lixom, "ojsan, hihihi" "va, det visste jag inte" "ahaaaa, eller va?" typ fjortisbeteende. säger "va" i varannan mening och av någon anledning skrattar åt allt även fast man inte fattar. säger att dom inte fattar när de egentligen fattar, men som tycker det är kul att leka dum? jag menar, wtf?! stå upp för er själva vafan, sen när var det coolt att vara idiotisk och inte förstå ett skit?! det är bara pinsamt, och man kommer inte långt på det, ni bara skämmer ut er, jag lovar!!
så brudar, lek inte dum. lek inte trög. ni är bättre än så.
kände att detta blev osammanhängade men whatever!!!

home

Kategori: Allmänt

and im home!
en trevlig helg med både motgångar och medgångar, tårar och skratt, och ilska och glädje.
"vi hade iallafall kul!!!!" som elin och sara sa, vi kom till b-slutspel men där åkte vi ut eftersom domarna var väldigt lustiga men men. killarna kom till final, sjukt stolt över dom! Lina och jag träffade även Annie, som vi lärde känna på malta, är snart ett år sen vi träffades sist! har saknat henne.

nu ska jag packa upp alla mina väskor, och sen blir det att sova. När madde lägger upp bilder kommer de upp här med.

here we go

Kategori: Allmänt

har packat klart och nu drar jag till varberg med innebandyn, dags för cup!
ses på söndag kväll.

en meningslös fredag

Kategori: Allmänt

hatar fredagen den 13onde. fuck den här dagen!! nu sitter jag och DEMI på ws o har absolut inget o göra. den här dagen är seeeeeeg... drar efter lunch sen, måste hem och packa. drar som sagt till varberg idag vid 3, innebandycup. palla, haha. o jusste, det är folk som ska strejka idag. men jag har bestämt mig för att skita i det, är inte på humör för det idag. hejdå
hon är söt

HÅRET

Kategori: Allmänt

AS NÖJD

irriterad

Kategori: Allmänt

jag hatar att vara elak, men nu måste jag bara få avreagera mig. HATAR personer som tror dom är över andra, HATAR respektlösa människor som inte förstår att man ska visa respekt mot dom på scenen, HATAR att folk är så jäkla föredömande och tror att dom kan säga vad som helst. 

behöver jag säga att jag har en dålig dag? eller nu ljuger jag lite, har faktiskt haft en väldigt bra kväll, repet gick as bra!!! men jag blev så trött i skolan idag på alla jävla ungjävlar överallt. VISA LITE RESPEKT VAFAN!

jag blir galen på personer som tror dom är bäst, som tror dom kan bete sig och säga precis vad som helst. det är så fucking inte okej. orkar inte, nästa gång någon håller på o skryter ska jag fan käfta imot. PALLAR inte sån här skit längre, ååhå. grejen är att folk inte har någon bra syn på allt, man ska va ärlig, men inte så att man är elak. det finns en viss gräns där. OCH det finns folk som allvarligt tror att dom äger hela skolan, hatar det. USCH, andas frida.... andaaaaas.......

my mistakes, live with it!

Kategori: Allmänt

haha mitt hår är förtillfället nästan svart, men det går ur om nån dag så det blir brunt. hoppas jag! nu SKA jag sova, good luck frida. good luck. väntar en lång dag imon, höööörs!

now you're just somebody that i used to know

Kategori: Allmänt

att ha lektion med 11 elever är fett meningslöst, ville bara säga det.
vi sitter just nu och har so och vår lärare sa; gör vad ni vill!
nyss körde vi allsång med barnsånger, dör så roligt.
snart har vi idrott, och sen ikväll ska jag äntligen färga håret.
bort med utväxt och sen ska det bli mörkare, woho!!!!
här var jag ute och gick i skogen hos farmor, fett skönt o rensa tankarna!

fuck life

Kategori: Allmänt

hej, jag är på sämst humör.
ingen bra dag idag, fuck this shit säger jag bara.
nu vill jag inte va här mer, skit dag. ÅH BLÄÄÄÄ

PALLA LIVET JUST NU. godnatt!

spexfoto

Kategori: Allmänt

intagningen gick sådär, pallar inte skriva om det nu.

idag har vi haft spexfoto, fett roligt! alla nior klär ut sig och sen tar man kort.
olof och jag var smurfar, så söööta.
tog massa kort med saras mobil med, så ska se om hon kan skicka dom till mig.

Sofie Wikström

Kategori: Allmänt

även fast klockan är alldeles för mycket känner jag att jag bara vill hissa min underbara vän Sofie. hon är grym, helt klart. vi bor inte så långt ifrån varandra, så ibland är vi ute och går små rundor. älskar det, då pratar vi om allt och absolut ingenting! hon är en av dom som vet precis allt om mig, vilket oftast är skönt! det är oxå hon som stöttar mig, peppar mig och är allmänt go. hennes skratt gör mig glad. vi är bäst på att göra saker vi inte får, sofie förstår ;) busigt.. Sofie är helt enkelt bäst, vi har haft våra tvister, vi har haft de tillfällen vi inte tyckt om varann. men det är inte förän nu senaste året vi verkligen kommit varann nära. i'm glad.
jag diggar dig bruden. LOVE
haha här är när vi åker buss till skolan och fick för oss att fika på vägen!! sjukt konstigt
pic.twitter.com/NkTZg39d
underbara vän. hoppas du ser detta nu!!

i can do this

Kategori: Allmänt

det här är inte bra, klockan är nästan 12 och jag ska upp senast 6 imon... vet inte om jag sagt det men jag ska på uttagning till estetiska programmet imon. är jätte nervös, för jag har haft ont i halsen idag, så är inte riktigt på topp! den här ska jag iaf köra, plus två till.
diggar verkligen denna, så skön och tonartshöjningen på refrängen är bara så grym.


fick precis detta skrivet till mig oxå, underbara vän. vad har jag gjort för att förtjäna dig? ♥
du är världens bästa, kärlek till dig finis.
nu ska jag iaf stänga av datorn, så vi hörs imon så får vi se hur det gick!

one direction

Kategori: Allmänt

överlycklig för att jag äntligen hittat avsnittet av icarly där one direction är med, det var faktiskt väldigt bra. skrattade nästan hela tiden, mest åt att killarna är så sjukt dåliga skådespelare!! 

här är länken om det är nån mer som vill se ;)
http://www.vidxden.com/r9o88cbcq3vm


nu ska jag ner och käka, luktar som spagetti och köttfärsås, wihooo.

syster

Kategori: Allmänt

vill bara säga att dagen idag var seg, dåligt humör som fan och trött som ett as.
men det funkade bra sen sista delen av dagen, alltså kvällen!
jag var hos farmor kanske jag skulle säga med.
_______________________________________________________________________


jag tror jag visar det allt för sällan, men du är jäkligt bra syster lilla. vi bråkar, och slåss och retas, men oftast är vi sams och du är allt för gullig när du vill. kärlek till dig nötskalle ♥

.

Kategori: Allmänt

this is for you.

self worth

Kategori: Allmänt

söndagar, de känns alltid så meningslösa.. sitter på mitt rum med mitt påskägg och segar. ikväll kanske jag ska till Madde, men vi får se. annars ska jag till farmor, har inte varit där sen i julas! helt sjukt...

imon måste jag lägga hela dagen till musiken, träna stämmor, sätta gitarren och lära mig texten.
har ju audition till estet på tisdag, OCH jag har rep på tisdag med till vårshowen, och då bör stämmorna sitta!!

nobody likes to loose their inner voice

Kategori: Allmänt

legat hemma i soffan hela dagen, familjen är på kalas
åkte iväg först med, men mådde dåligt så jag fick åka hem igen


imon vet jag inte vad jag ska göra, mår jag bättre hittar jag antagligen på något med nån kompis.
jag ska försöka göra någon mat nu, är ganska hungrig!

sovmorgon?

Kategori: Allmänt

DAGENS IRRITATION:

hatar att bli väckt på morgonen, speciellt runt 9 - 10.
vill alltid vakna själv, sova så länge som möjligt, speciellt nu när jag har lov?!
men nä, mamma kom upp och väckte mig tio idag och tvingade ner mig o käka frukost,
hade helst sovit till 11, eftersom jag somnade sent igår.
hatar att bli väckt, verkligen. jag menar, låt mig sova ffs!!!
åååh, nu är jag på dåligt humör, kommer hålla i sig hela dagen med...
det här kanske låter så himla löjligt, och det är det egentligen.
men för mig är det en stor grej, det förstör min morgon!
blä
gotta love her!

jag har gjort ett val, och du ingår inte i det längre

Kategori: Allmänt

vaknade upp hos elin i morse. jag hade en bra kväll, mer eller mindre! efter många om och men drog jag iväg på släktkalas, woop woop!
ÄLSKAR min morfar, så jädra skön är han. satt och gapskrattade hela kvällen!
imon ska vi ha släktkalas igen.... samma folk o allt, orkar verkligen inte.
nu ska jag läsa bloggar och gå in på tumblr och dregla, haha.
vi hörs imon tror jag
FREDAGS

standing straight, just because i can.

Kategori: Allmänt

påsklov är amazing!
i måndags var jag barnvakt åt mina kusiner, och sen på kvällen drog jag till mina vänner och sov i husvagn. i tisdags var jag med mina kusiner en stund och sen tränade jag fotboll på kvällen. i onsdags, alltså igår, var jag i stan med lina o lollo, kollade på hungergames, den var faktiskt bra! sen mötte jag upp emma och gick till hennes kompis fridas lägenhet. var där en stund, sen drog jag med emma hem och sov där. IDAG, vaknade jag upp hos emma sjöng för hennes pappa, haha. sen drog vi upp till mormor o morfar och passade mina småkusiner i ungefär en timme. nu är jag hemma och ska snart dra iväg till en kompis, ikväll blir det festligheter! woho.


nu måste jag packa, ösch. haha, vi hörs!
fuck yeah

dont go wasting yourself

Kategori: Allmänt

klockan är alldeles för mycket egentligen. det här med mig och inte kunna gå och lägga mig... dagen har som sagt tillbringats på en annan ort. Vrigstad, matchen slutade 3-3! sen åkte jag till mormor och morfar och träffade mina älskade kusiner, längtat sönder efter dom. busade hela kvällen och imon ska jag vara barnvakt åt dom. så jag ska upp vid nio, en anledning till att sova egentligen...
veckan som kommer blir antagligen kanon, torsdag eller fredag blir det antagligen festligheter. vi får se vad jag orkar osv. imon ska jag nog umgås med mina gamla vänner jag inte umgås med så ofta, becca olivia o lollo. blir kanon!

nu måste jag verkligen sova, vi hörs hörni!
biesta ven i fredags

love

Kategori: Allmänt

vi vann matchen med 6-0!!!
nu taggar jag om inför nästa match imon.