fridakarlsson

Växjö

Kategori:

Yes, står just nu i Växjö och väntar på Stina. Hon ska hämta upp mig och så ska vi åka ut till henne. Har saknat henne ganska mycket, men jag måste säga att hon är väldigt seg. Och den jävlen svarar inte när jag ringer heller... Haha det känns bra det häääär! Måste oxå säga grattis till min underbara vän Sofie som fyller år idag, hon är guldvärd!

up and away

Kategori:

Hej, fick med mig en del grejer hem. Allt från tröjor till hårspännen typ, så jag tänkte va så töntig och ta kort på allt. Bara för att!!! Anyway, när jag kom hem drog jag direkt ut på en powerwalk med Sofie. Skönt som attan, diggar henne. Det här med djur är inte riktigt vår grej. Eller ah, min grej... Vi har stora planer inför veckan som kommer, hoppas allt går vägen bara. Hehe. Jag ska faktiskt snart krypa ner i sängen och sova, är rättså trött. Så tjeeeena

No matter how hard i try

Kategori:

Det här med spontansemester. Nu pallar vi inte va i halmstad längre, så vi kör till Ullared en sväng innan vi kör hem. Helt rätt! Insåg innan att det nu är exakt ett år sen lina och jag var på Malta ihop. Det är sjukt vad tiden går! Nu är det dags för käk och sen drar vi!!

Life

Kategori:

Time for some sleep kanske? Har gått otroligt mycket idag, är ju fan skönt och virra runt på campingen sådär på kvällskvisten. Har oxå pratat en hel del telefon med, mina fina kompisar! Imon ska familjen spela minigolf men jag vägrar vara med, det är det enda jag blir riktigt arg av. På riktigt... Anyway, godnatttt! (bilder funkar inte heller för det är för dålig täckning..)

Took a minute

Kategori:

Vaknade upp till ösregn, det lät som om hela husvagnen skulle gå sönder. Men sen har det varit uppehåll och endel sol idag. Love it! Var på stan på förmiddagen, hittade en ny älsklingströja. En vit stickad, och sen så köpte jag och syster one directions skiva med. Hon har längtat efter den länge och ja, jag tycker faktiskt dom är bra. Så den skivan går på repeat här i husvagnen just nu. Ikväll ska jag kanske umgås lite med Filippa och Cajsa om inte dom skulle iväg, annars får jag hitta någon på campingen. Haha lycka till Frida!

Halmstad

Kategori:

Efter många om och men så är jag äntligen på väg till halmstad med familjen, gött som satan! Hoppas på lite fint väder i helgen iaf, men älskar visserligen att vara i husvagnen när det regnar så kommer bli bra vilket som än händer :) Innan idag var jag i Alvesta med George och Max och fixade lite små saker inför ikväll och chillade allmänt med jordgubbar och nutella! Gott var det ifall. Nu ska jag njuta av bilfärden, hell yeah!

Ett steg i taget

Kategori:

Ligger just nu i sängen och myser med en film. Har haft en trevlig kväll med familjen och nu ska ja snart sova. Är lite irriterad för att filmen hackar och det suger. Imon åker vi till Halmstad med tha family, ska faktiskt bli ganska skönt!!

Lost

Kategori:

Kom precis hem, har varit i vislanda hela dagen. Först var jag och badade med syster och pappa och sen stannade jag kvar och var med en kompis. Hade en trevlig kväll iallafall. Vädret idag har varit kanon, LOVE IT! Nu ska jag sova och imon har jag inget planerat mer än på kvällen :)

Fint väder

Kategori:

Goddagens, mamma väckte mig halv 9 för jag ska upp och jobba lite idag med. Sen ska jag nog till vislanda och bada med min syster och pappa! Man måste ju ta vara på solen! Nä nu måste jag köra, ha det bra!

På väg hem

Kategori:

Sitter i en stekhet bil och allt jag kan tänka på är fan glass och läsk.. Hoppas pappa och jag kan stanna någonstans och fixa det! Solen har varit framme idag och jag har haft skor på mig... Lyckat!

Godmorgon

Kategori:

Var ganska arg igår, men är glad att jag har framför allt två underbara vänner som gör mig på bra humör igen. Nu ska jag va barnvakt åt Ville igen och vid 4 åker jag hem igen. Skönt!

.

Kategori:

Never chase anyone. A person who appreciates you will walk with you.

Saknad

Kategori:

Dagen har rullat på som vanligt här, jag och min lilla gos har lekt hela dagen och kollat en hel del på saltkråkan! Vädret har ju varit kanon oxå. Jag är helt slut nu, ligger i sängen och halvsover. Hoppas på mat snart och sen ikväll ska jag gå lägga mig så fort jag kan. Måste ju upp halv 7 varje dag för att hinna käka innan lilla Ville kommer. Iaf, när jag kommer hem på tisdag ska jag träffa mina vänner. Det är en sak som är säker iaf! Gud vad jag saknar dom, vissa har jag inte träffat sen skolavslutningen så nu är det verkligen på tiden! Nu ska jag masa mig ner till soffan och kolla på ännu en film, hehehe

Bara minnena kvar

Kategori:

Hallåja! Just nu sitter jag hos kusinerna. Gick upp vid 8 i morse och stack upp och jobbade lite. Var hemma och åt och packade innan vi åkte hit oxå. I eftermiddags var det kalas för lilla farmor och sen stannade jag kvar här, ska va här till tisdag. Ska va barnvakt till Ville igen, men det ska nog gå bra. Sen har jag inget inplanerat förrän på tisdag nästa vecka. Har dock lite jobb och så kvar, men inget annars. Ska bli skönt att bara ta dagarna som dom kommer ett tag framåt! Har lite smått inplanerat med mina älskade vänner bara, så det ser jag fram emot!

don't know what to do

Kategori:

Sofie var här ikväll. Älskade lilla Sofie! Vi satt i min ladugård och kollade på film, lite skratt och lite tårar kom där ja. Vi hade en ganska lång pratstund och Sofie fick sig ett rejält skratt på min bekostnad.. Men men, what are friends for? Är iaf väldigt glad att jag har henne! Nu ska jag snart gå och lägga mig för ska upp och jobba imon innan jag ska iväg till farmor för lite mer jobb... Hell yeah!

i think it might be it for us

Kategori:

Vaknade upp sent idag, sov förbannat bra inatt! Vilket jag inte gjort på länge. Anyway, för att förklara mitt inlägg igår. Jag har antagligen överbelastat min lilla kropp, har ju åkt på en öroninflammtion och en rejäl förkylning plus att jag spydde igår så jag mår inte så bra. Låg i sängen hela dagen igår och idag har jag spenderat väldigt mycket tid i soffan istället. Har lovat min mor att ta det lite lugnt i dagarna framåt. Hon tror jag kommer gå in i väggen snart nämligen. Vilket inte är helt omöjligt.. Iaf, ska snart äta och sen kommer nog Sofie. Vi ska ta det lugnt med en film antagligen :)

Död

Kategori:

Min kropp har sagt ifrån tydligen så har någon breakdown idag. Har legat i sängen HELA dagen. Godnatt

Just let go

Kategori:

Hej, jag har precis ätit frukost och jag mår inte bra alls idag. Öroninflammartion och ont i hals och huvud. Hade tänkt jobba lite idag, men regnet öser ner just nu får se om det slutar. Ska ju som sagt iväg ikväll så jag hoppas jag mår bättre då. Nu ska jag hänga i soffan, hell yeah.

Avreagerar mig

Kategori:

Jag är arg. Så jävla arg så det är sjukt. Vill inte nämna namn för det finns en chans att de som det handlar om kommer läsa detta, men wtf. Det finns fan sjuka personer i världen, folk som man trodde var ens bästa vänner sviker en så mycket så det är rent ut sagt äckligt. Jag är glad att vi inte umgås mer, för jag mår bättre utan ert jävla beteende. Är så sjukt lycklig att jag har hittat bättre folk än er, folk som faktiskt uppskattar mig och inte tror att jag bara finns där när det passar er. Jag har bättre personer runt mig nu, och de jag har pratat med har bekräftat det jag redan tänkt på länge. Ni förtjänar inte mig längre, för så som ni ha betett er, det är inte okej. Så nu säger jag bara FUCK you. Hoppas ni får det bra, för jag kommer inte lägga en tanke på er längre :*

Lite bilder

Kategori:

im barely alive

Kategori:

öroninflammation suger, det suger att jag är trött, det suger att min kompis Elin är iväg och det suger att Alma är i Bosnien oxå. Det är bra att jag snart får träffa Sofie igen, det är bra att jag ska träffa Amanda oxå, det är bra att serien Vänner går på tv, det är bra att jag har så fina vänner, och det äger att jag ska umgås med min saknade vän Gabriel imon. Jorå, så det är visst ganska bra ändå.

On my way home

Kategori:

Tjena. Nu är jag äntligen på väg hem!!! Skönt som attan, däremot har jag åkt på en mindre öroninflammation, vilket suger ganska hårt :( ikväll hade jag planerat att kolla vad min fina soff gör, men med tanke på hur jag mår så tror jag inte jag orkar... Vi får se helt enkelt! När jag kommer hem ska jag först och främst sätta mig vid tvn och ta det lugnt.

keep goingg

Kategori: Allmänt

Hallåja! Just nu sitter lillgrabben och kollar på film så jag smet till datorn en liten stund. Vi har hunnit med mycket de senaste dagarna, vi har lekt med dublo och klossar, bakat, lekt i sandlådan, plockat äpplen och massvis med jordgubbar och kollar på flera olika traktorfilmer. Jag har oxå lärt mig hur det går till på en soptipp och en rivningsplats, för det har Ville filmer om, jag somnade däremot under filmen om racerbanan så det missade jag ;)

snart kommer Villes mamma och hämtar honom, och sen har jag inte en aning om vad vi ska hitta på ikväll. Antagligen kolla på någon film eller något, sova hyfsat tidigt iallfall...
Eftersom min mobil är död så ska jag ta den vanliga telefonen och ringa till mamma sen, pallar inte :( men jag har faktiskt klarat mig galant än så länge! HOHO, nu ska jag gå och kolla på filmen om en comprima!!!

ARG

Kategori: Allmänt

Hej, jag är arg på mig själv. För jag har glömt min laddare i fel väska, så nu sitter jag hos mina kusiner och kan inte använda min mobil för den är döööööd :( har möjlighet att låna datorn lite då och då men ändåååå.

Jag ska ju va barnvakt när jag är här, så har ingen tid till att sitta här heller. Så det lär ju bli så att jag inte kommer vara kontaktbar fram tills onsdag när jag kommer hem.. Tycker synd om mig själv. NU ska vi äta och sen ska jag sova tidigt har jag tänkt. ARG, hejdå.

Hallå

Kategori:

Vaknade upp tusen gånger under natten, dessa jävla flugor säger jag bara... hade fan flugor surrande i örat heeeela tiden. Så jag var rätt arg och trött när jag vaknade. Nu är jag iallafall på väg hem, eller ja på väg till Växjö för där hämtar min kusin upp mig och sen ska jag med henne hem och jobba lite som barnvakt till mitt kusinbarn. Jag hade rätt om att helgen blev as kalas! Årets höjdpunkt! Alla dessa småkusiner är det bästa tror jag, dom är som vilda! Men det tar på krafterna kan jag meddela, så både jag och min bror somnade nästan på båten. Just nu är vi i jönköping och jag är sugen på glass, så ska kolla med brorsan om vi kan svänga in och köpa det någonstans :)

Visingsö

Kategori:

Tjena mittbena! Har det fett kul här med släkten, det första de sa när vi kom var att jag blivit svart och sen blev ja anklagad för att va gravid... Min släkt i ett nötskal! Haha, tänker inte dra anledningarna till det ;) Idag har jag busat med alla mina småkusiner och har oxå hunnit med fotbollsmatch och en gångtur ner till hamnen. Nu sitter vi ute och myser under filtar. Up all night!!

 

Allting löser sig, även fast the botten is nådd.

Kategori:

Har insett att packning inte är min grej riktigt... Jag ska va iväg fem dagar och har med mig sju olika byxor?! Haha idioti på hög nivå :( visserligen är det både shorts och jeans för jag vet inte hur vädret blir! Nu sitter jag iallafall i bilen och har insett att det enda sköna sättet att sitta på i bilen är fan med fötterna på instrumentbrädan! Så hej och hå så sitter jag hela vägen. Vi har cirka en timme kvar till Gränna där vi ska äta och sen ta båten över till visingsö :) helgen kommer bli kanon, helt säker på det!

Myser

Kategori:

Har skrapat färg hela dagen och nu ligger jag i soffan med min goskusin från Norge. Det där med packning har ute gått så mycket framåt om ja ska va ärlig! Men det lööööser sig ;)

Godmooorgon!

Kategori:

Igår hämtade jag upp Elin och vi åkte ut till vår kompis Philip. Fick lura Elin ganska rejält för att hon inte skulle fatta, så hon var helt inställd på att det var en tjej med skilda föräldrar osv. Så när Philip sen kommer ut genom dörren säger hon: vad gör du här? Tog ett litet tag att klicka för henne ;) men vi hade det sjukt kul iallafall, och Elin var jätte nöjd! Nu ska jag stiga upp ur sängen, klockan ett haha.... Ska snart dra mig iväg och jobba lite. Och sen blir det packa för hela slanten!

Kidnappning

Kategori:

Ikväll ska jag göra något utanför det vanliga! Jag ska snart hämta upp Elin och sen ska vi köra iväg en runda. Elin har däremot ingen aaaanig om vart vi ska ;) så det ska bli lite kul, kan inte skriva ut vart vi ska heller för vet att Elin läser detta! Men jag är säker på att det kommer bli kanon, och lilla Elin kommer bli hur nöjd som helst! Nej, nu ska jag ge mig iväg. Ha en bra kväll allihoooopa, det ska jag ha iaf ;)

Torsdag

Kategori:

Vaknade upp glad idag, håller anledningen för mig själv dock ;) sen var jag uppe och snackade jobb med en i byn, så imon är det dags för lilla Frida att jobba lite till. Nu ska jag snart ta en efterlängtad dusch och sen åker jag på kalas! Denna veckan är fullspäckad, as usual... Men jag överlever, hell yeah!

På väg hem

Kategori:

Hey you

Kategori:

Hänger vid havet sista tiden i halmstad för i år! Sen blir det en liten biltur hemmåt och sen sova relativt tidigt.

Gokart

Kategori:

Idag hänger vi på gokartbanan! Jag ska däremot inte köra, men dom andra ska. Så nu sitter gustis och jag här och väntar. Det regnar oxå, så jag hoppas att vädret blir lite bättre...

Tjena

Kategori:

Har det kanon bra här i husvagnen, även fast vädret inte är något att hurra för... Ikväll var vi ute på en lång strandpromenad, det var riktigt mysigt. Sen spelade vi kort och cluedo resten av kvällen. Det är nått fel på appen igen för kan inte ladda upp foton, vilket är lite tråkigt! Men men, imon kommer min familj hit och sen åker jag hem. Nu är det dags att sova, godnatt!!

Överbord

Kategori:

Tjabba! Vet inte vad som hände med bilderna igår, men det blev bara massa skit.. Tror jag ska försöka lägga upp dom när jag kommer hem istället. Vilket jag förövrigt gör på onsdag. Idag har jag och Emma hunnit med mycket! Vi var uppe vid 10 och tog ett morgondopp i havet, var riktigt skönt! Sen har vi hunnit cykla ner till stan och köpa lite saker, färga Emmas hår och dessutom köpa lite godis och kolla på en film! Nu ska vi snart äta och sen lovade jag min lillkusin att spela bubblan med honom, vad gör man?! ;) Ha det göttttt i regnet!

Halmstad

Kategori:

Tjena! Ligger i sängen i husvagnen i Halmstad just nu. Åkte hit med mina kusiner i några dagar. Är så sjukt gött o va här nere igen, sker bara en gång per år nämligen... imon ska jag och Emma antagligen cykla till stan och köpa färg och sedan färga Emmas hår :) vi får se hur det går!! Innan ikväll var vi nere vid stranden och tog lite kort med Emmas kamera. Blev skit fint!! Hihih, nu ska vi sova. Vi höööörs!

 

Hell to the yeah girl

Kategori:

Vaknade upp i min egen säng i morse, däremot var det fullt med annat folk i huset ;) så hela morgonen har gått åt till och städa. Men gud vad kul vi hade, har världens finaste kompisar. Snart ska jag iväg och spela lite match, men innan dess måste jag packa och skicka lite sms till folk och förklara mig... Hehe, ikväll åker jag till halmstad med Emma. Kommer bli kanon!!! Nu ska jag diska, haha herregud!

Love

Kategori:

Sitter hemma hos Amanda. Världens finaste brud, min bästa vän. Det är sjukt hur mycket som har ändrats på ett år, nya vänner har kommit in och gjort allt mycket bättre. ni vet vilka ni är!! 4 av dom ;*

ÄNTLIGEN!!

Kategori:

jaaaapp, jag lever och äntligen har blogg.se fixat appen. Så nu sätter jag igång igen. Det kommer komma endel bildinlägg för att ta igen tiden som gått när jag inte uppdaterat ;) Just nu sitter jag hemma i min soffa, ska snart iväg till Amanda och umgås lite. Sen ikväll kommer det 4 brudar till mig eftersom jag är ensam hemma. Det kommer nog bli bra! På söndag åker jag nog till Halmstad med Emma och hennes familj. Hoppas på fint väder med :D Nu ska jag börja dra mig, ha det fint!

HEJ HOPP

Kategori: Allmänt

TJENA! snodde mammas dator lite så ett inlägg kommer här, därimot inga bilder... idag fyller min mamma år, så snart kommer det lite gäster.


sen ska jag iväg och kolla på em finalen med laget, kommer bli as kalas! uppdateringen här kommer återgå till det vanliga när blogg.se fixat appen! OCH framtillsdess finns jag på facebook, twitter och instagraaaam. ha det gött!