fridakarlsson

Trött?

Kategori:

Har lyckats försova mig 4 av 5 dagar denna veckan, vad fan gör jag lixom?!? Anyway, är på väg till skolan nu. Åkte med pappa idag, jag har endast tre lektioner idag, musikteori, estetisk kommunikation och engelska. Så det kommer va gött idag, ikväll blir det lagfest och massa mys med laget förhoppningsvis!! Hoppas på en kanon helg, har endel grejer inplanerade nämligen ;)

Godmorgon!

Kategori:

Ska snart tvinga mig själv upp ur sängen och duscha. Är så sjukt trött!! Idag blir det en ganska lång dag faktiskt, går till tre men sen ska jag repa efter skolan och sådär! Lägger upp lite bilder från veckan som varit oxå, lite update eller så ;)

Macbook Air

Kategori: Allmänt

hejsan hejsan! 

sitter just nu med min nya macbook air, wihooo. fick dom i skolan idag och är överlycklig, har överlevt utan en dator hela sommarlovet och nu är det typ as gryyyymt. Har haft en kalasbra dag, helt underbar! ganska mycket håltimmar dock, bara en riktig lektion, haha! och efter skolan följde jag med emma hem och vi bakade tårta till gabriel och körde hem till honom och överraskade honom lite, vi failade ganska stort men det blev skit bra ändå tillslut! Världens finaste vänner. <3

Nu ska jag snart upp på mitt rum och plugga lite glosor, sen blir det sängen för min del. Imon blir en lång dag, lite mys med klassen på kvällen och sen sova hos emma! blir säkert as kalas det oxå.
godnaaaattt
 

Miss you

Kategori:

Galeeeen vecka, igår kväll pluggade jag massa typ, och ikväll har jag haft ungdomsledar träff. Imon ska vi fira Gabriel lite och fredag blir det klassfest, lite mycket på en gång kanske. Men det får va så ibland, borde egentligen inte va iväg imon och på fredag. Borde ta det lite lugnt, men jag vet inte. Nu blir det så iallafall... Usch och fy Frida! Nu ska jag sova, måste upp kvart över 5 imon, haha lycka till!!!! Godnatt :)

Reason

Kategori:

Helgen har rullat på bra, och nu är det måndag. Älskar måndagar, har både kör och ensamble. Love it! Nu är jag på väg hem i bussen och ska leka lite med Sofie när jag kommit fram har jag tänkt. Ska göra ett inlägg med helgens bilder med tänkte jag. Har ju varit på lite bröllop och sådär ;)

One day

Kategori:

Sjuk idag. Förkyld så jag håller på och dö känns det som. Har legat i sängen i stort sett hela dagen, men mycket piggare har jag inte blivit.. Lilla Amanda och Clara har iallafall fått endel bilder skickade till sig, blir så när jag har tråkigt. Nu ska jag fortsätta kolla på pretty little liars och äta gummibjörnar!

Im doing just fine

Kategori:

På bussen hem just nu, slutar 12 på tisdagar vilket är jävligt skööönt! Är förbannat förkyld och riktigt trött idag, försov mig så grovt imorse oxå som bonus... Vaknade tio i 7, vid den tiden måste jag gå ut till moppen för att ta mig till Alvesta. Men men, man kan säga att jag aldrig gjort mig i ordning så jädra fort. Jag hann med bussen på nått jävla vis iaf!

Ikväll ska jag plugga sönder lite matte har jag tänkt. Ligger efter endel, så måste verkligen ta igen det. Är för trött för att hitta på något annat heller för den delen. Ha det gött, nu ska jag av ;)

Helgens bilder

Kategori:

Lite blandat med bilder från helgen, både födelsedagsfirande med fina morfar och bilder från studiebesöket!

Really wanna know

Kategori:

Hej jag lever. Min helg har varit sjukligt bra!!! Fredagen var ganska rolig ändå, alltså studieresan. Kvällen ägde sönder, åt med Isabelle och lite vänner till vid typ 5. Sen drog jag och Sofie på min klassfest, Sofie var lite bonus ;) älskar människorna i min klass, så himla sköna! Kom hem sent, och vaknade upp på min födelsedag. Woho, jobbade lite på förmiddagen och sen kom släkten hit. Fick massa fint! Typ en förstärkare med mick och stativ. Kanon grymt! Idag vaknade jag upp sjuk, men åkte till kyrkan iallafall och sjöng lite. Jobb ni vet!

Nu sitter jag och dricker te och äter choklad framför x-factor. Har höga förväntningar på detta programmet säger jag bara. Sen är det dags för sängen, godnattttt

Today

Kategori:

Wanås

Kategori:

Åker till skolan i stövlar, känner mig jätte cool idag. Mössa, regnjacka och stövlar. Heja studieresa!!! Äh, det kommer säkert bli roligt, eller nått...

När vi kommit hem ska jag faktiskt ändå äta med Isabelle och de andra, fira lite i förskott för mig och Isabelle! Jag fyller ju imon (!!!!!) och Isabelle på söndag. Så halv 5 ska jag och Sofie möta upp dom vid spice, gottans! Nu taggar jag en heldag med klassen, det är iallafall något positivt med resan...

Godmorgon

Kategori:

Vaknade för en stund sen och har bara legat i sängen ett bra tag. Skönt! Idag har jag en ganska chill dag, rejält många håltimmar iallafall, vilket suger lite... Men jag ska faktiskt ner och träffa Isabelle på stan idag på min håltimme, så det är ganska bra ändå!

Skulle ha varit med henne och massa mer på fredag men insåg att vi ska på studieresa på fredag så kommer hem sent. Suger!! Så vi fick skippa våra planer där..

Nu ska jag ta mig upp ur sängen, hejdå

Some people live just to play the game

Kategori:

Idag har jag varit hungrig, haha allvarligt! Tycker så synd om David och Felix som har hört mig tjata hela förmiddagen om mat. Men vi äter så sent på tisdagar :( palla lixom, meeen vi slutade iallafall vid 12 så det var lite chill ändå.

Har sovit en del i eftermiddag oxå, är helt slut ändå nu. Det tar ganska mycket på krafterna att va uppe tidigt varje dag. Hängde med soff en liten stund med ikväll! Gosigt.

Nu ska jag sova tänkte jag, börjar halv tio imon, woho!!! Ha det fin fint.

Bilder

Kategori:

Senaste dagarna i bilder.

Bild 1: jag en lördagskväll
Bild 2 & 3: Gustavs muffins som nu mera ligger mosade i mitt skåp
Bild 4: Emma och jag på bussen i morse
Bild 5: mina nya grannar, kossorna.
Bild 6: eftermiddagsmys
Bild 7: chill på taket i solen idag

Sammanfattat och osammanhängande, men vem bryr sig?

 

 

You try to catch me

Kategori:

Är just nu på väg hem från stan, har införskaffat mig ett par svarta byxor. Mötte även upp min faster och vi var och fikade lite på condeco. Skulle egentligen varit och kollat på en kompis band när dom spelar ikväll, men jag orkade inte riktigt. Får bli en annan gång istället.

Min moped har börjat krångla lite med förresten, får hoppas att den håller hela vägen hem från Alvesta ändå. Annars har jag ett till problem! Imon har jag inget planerat efter skolan så vi får se vad jag hittar på :)

Hej

Kategori:

Dagarna rullar på. Skulle åkt in till stan idag, men insåg att affärerna stängde 4 så tar det imon istället. Ikväll ska jag va med Sofie och Matilda en sväng, får se vad vi hittar på. Imorgon har jag lite små planer, men vi får se vad jag hittar på! :)